"פרסקו" הוא מפעל חקלאי בו מגדלים, שוטפים, אורזים ומשווקים, מגוון רחב של מוצרי עלים- עלי בייבי, חסות כרוב ותבלינים טריים. המקצועיות שלנו מתחילה מבחירת זן הגידול הנכון, דרך ידע חקלאי רב שנים ועד לפיתוח שיטות ייחודיות לשטיפה, אריזה והובלה בקירור של עלים. "פרסקו"- עסק משפחתי שהוקם לפני כ15 שנה על ידי בתיה ז״ל ואילון שטרן במושב חצבה.


ענפי הייצור של פרסקו:

 

סלטים טריים: תערובות של עלים טריים
• עלי בייבי - רוקט, רוקולה, עלי סלק, מיזונה ותרד.
• חסות- ערבית-רומית, עגולה- אייסברג ומסולסלות.
הסלטים שטופים ומוכנים לאכילה, נמכרים באריזות תחת מותג הבית של שופרסל במדפי הירקות המצוננים.

ממרחים ורטבים טריים: על בסיס תבלינים טריים
פסטו קלאסי, צ'ימיצ'ורי, טפאנד זיתים ירוקים, טפאנד זיתים שחורים, ממרח עגבניות מיובשות, סחוג כוסברה, עגבניות מיובשות בשמן זית, פסטו זעתר,ממרח גזר, ממרח פלפלים ועוד.
מאז הקמת "פרסקו" ועד היום אנו שומרים על המתכון הביתי שלנו שעיקרו תבלינים טריים הנקטפים מהשדה הסמוך למפעל בבוקר הייצור.
טריות ואיכות המוצרים מחייב קירור, כך שניתן למצוא את המוצרים רק על המדפים המצוננים.
הרטבים משווקים בכל רשתות השיווק, במרכולים הפרטיים,במעדניות, למסעדות ולמפעלי מזון.


סדרת ״פרסקו״ תבלינים
סדרה המביאה איתה מהפכה במטבח בתחום התיבול! המוצר הינו תבלינים טריים קצוצים הנשמרים עם מעט שמן קנולה (על מנת לשמור על טריותם),המוצרים נשמרים בקירור ובאים לתת פיתרון זמין וטרי לתיבול בתבלינים ירוקים- בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, אורגנו, עירית, נענע ועוד.

הסיפור שלנו

לפני כשלושים וחמש שנה התיישבו בני הזוג בתיה ואיילון שטרן, יחד עם משפחות צעירות נוספות במושב חצבה, בערבה. בתיה, בת למשפחה חקלאית שהתמחתה בגידול תות שדה ברמת השרון ואילון בן מושב שיתופי מולדת בצפון הארץ. במרוצת השנים, הקימו בני הזוג שטרן, עם שלושת ילדיהם, משק לגידול תבלינים טריים, ונחשבו למומחים והמובילים בענף יצוא התבלינים בישראל.


הכל קרה במקרה...

אילון, האב: " במסגרת חיפוש אפיקים חדשים, היינו בתחילת הקמת מפעל לרטבים מתבלינים טריים. באחד מסיורנו בעולם גילינו את גידולי "עלי הבייבי", החלטנו לנסות לגדלו למטרת יצוא. אז, אף אחד בארץ לא שמע על "עלי בייבי", אך השמועה נפוצה אט אט בישראל, בהתחלה בקרב שפים ומסעדות ואחר כך גם כ"שטוף ומוכן למאכל" ברשתות השיווק הגדולות..."
מאז... עברו כשמונה שנים ו"עלי הבייבי" – הסלט ששיגע את המדינה, נמצא בתפריט של כל מסעדה וכמעט בכל בית בישראל. המפעל עבר לייצר בשני ענפים מקבילים, עלים טריים ושטופים לצד רטבים מתבלינים טריים.

 

משפחת "פרסקו"

כיום, נרתמים גם שלושת ילדיהם ובני זוגם של בני הזוג בתיה ואיילון שטרן לניהול "פרסקו" אשר גדל והתרחב במרוצת השנים והפך להיות שחקן מרכזי בתחומי הסלטים השטופים והרטבים הטריים.
ב"פרסקו" מועסקים כיום כ- 60 עובדים מסורים ונאמנים התורמים רבות למצוינות והצלחה.

 

החזון שלנו

החזון שלנו הינו להמשיך ולפתח מוצרים וסדרות נוספות בתחומי ההתמחות שלנו, כאשר הערכים המובילים אותנו הם טריות ואיכות מוצרינו.
כל פיתוח בפרסקו נעשה בהנחיית ערכים אלו ולפי עיקרון "מהשדה לצרכן" הכולל שליטה בכל מרכיבי השרשרת- גידול חקלאי עצמי, ייצור, אריזה ואף הובלה והפצה בקירור עד לחנויות.
אנו מתכוונים להמשיך ולהיות המובילים בתחומינו – הסלטים הטריים השטופים והרטבים הטריים.
בפיתוח, החדשנות, האיכות הטריות וכמובן השרות.
אנו מחויבים להביא לכל בית בישראל את חווית הכנת האוכל הטרי, הטעים והקל לשימוש .

  • 46.jpg
  • aba-katlog.jpg
  • DSC_9627_JPG.jpg
  • shutterstock_57394678.jpg
  • shutterstock_77151865.jpg
  • סלט-מוצרלה-(1)-copy.jpg