כדורי תפוח אדמה פריך בצ'ימיצ'ורי טרי

תפוחי-אדמה-בצ_'ימיצ_'ורי-(1)-copy.jpg

מרכיבים

3 תפוחי אדמה
3 כפות צ"ימיצ"ורי טרי של פרסקו
מלח גס
כף פריזיאן
שמן לטיגון


אופן הכנה

באמצעות כף פריזיאן יוצרים כדורי תפוח אדמה. את הכדורים מניחים מיד בכלי עם מים כדי שלא ישחירו.
מעבירים את כדורי תפוח האדמה לסיר עם מים רותחים ומבשלים במשך 6 דקות.
מסננים ומעבירים לטיגון בשמן עמוק או הקפצה במחבת. מקפיצים את הכדורים עד הזהבה, מניחים את הכדורים
על משטח עם מטלית נייר לספיגת השמן.
מעבירים לקערה, מוסיפים צ'ימיצ'ורי טרי של פרסקו ומלח גס ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכדורים.

בתאבון!