דף הבית מבצעים וחדשות פרסקו אודות פרסקו מן העיתונות English
עלים שטופים ממרחים פרסקו פרופשיונל (שוק מקצועי) מתכוני פרסקו פרסקו לבריאות צור קשר
סלטים וירקות 
סלט כרוב אדום חם

6 מנות


זמן הכנה: 30 דק'


מצרכים-
1 שקית כרוב אדום קצוץ שטוף פרסקו
כוס יין אדום
100 מ"ל ציר עוף
בצל אחד
תפוח עץ גדול מגורד
כף דבש
מלח ופלפל

אופן ההכנה-
1. משרים את הכרוב ביין למשך שעתיים.
2. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הכרוב, הציר ותפוח העץ ומבשלים על אש בינונית עם מכסה חצי פתוח למשך שעה או עד להתרככות הכרוב ואידוי מרבית הנוזלים.
3. מוסיפם את הדבש ומתבלים במלח ופלפל. ניתן לקשט במעט עירית קצוצה.
 

< למתכון הקודם
הדפס שלח לחבר
למתכון הבא >

אודות  |  צור קשר  |  מפת אתר  |  דף הבית | רטבים | פסטו  | © כל הזכויות שמורות