דף הבית מבצעים וחדשות פרסקו אודות פרסקו מן העיתונות English
עלים שטופים ממרחים פרסקו פרופשיונל (שוק מקצועי) מתכוני פרסקו פרסקו לבריאות צור קשר
מאפים 
זיווה- בורקס גבינה ביתי ענק

4 מנות
זמן הכנה: 30 דק'


מצרכים-

4 עלי מלוואח מופשרים

2 כפות פסטו קלאסי של פרסקו / 2 כפות ממרח טפאנד זיתים של פרסקו/ 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות של פרסקו.

1 גביע קוטג'

1 ביצה

150 גר' גבינה מלוחה, מפוררת

150 גר' גבינה קשה, מגוררת (טל העמק, קשקבל או פרמז'ן)

מלח ופלפל שחור, טחון טרי

אופן ההכנה-
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים בקערה את הגבינות עם הביצה ומתבלים במלח ופלפל.
3. ממלאים כל עלה של מלאווח ב-4 כפות מלית, מקפלים לשניים ומצמידים את השוליים לסגירה.
4. אופים כ 15-20 דקות, עד שהמאפה מזהיב. מגישים חם עם ביצה קשה ורסק עגבניות טרי.
 

עוד מוצרים>פסטוממרח עגבניות מיובשותטפאנד זיתים שחוריםטפאנד זיתים ירוקים

< למתכון הקודם
הדפס שלח לחבר
למתכון הבא >

אודות  |  צור קשר  |  מפת אתר  |  דף הבית | רטבים | פסטו  | © כל הזכויות שמורות